Блог

Реставрація ванн в Луцьку

Послуга реставрація ванн Луцьк доступна для вас з найякіснішого акрилу PlastAll. Від вас не треба ніяких зусиль, без демонтажу ми перетворимо вашу ванну так, що навіть ви забудете про те, що ваша ванна не нова.

Реставрація ванн Луцьк – це той результат, про який ви мріяли. Ми зробили неможливе можливим. При мінімальних втратах ви отримаєте послугу реставрації з найкращого європейського акрилу PlastAll.

Скільки коштує реставрація ванни?

Послуга Ціна
Реставрація ванни розміром 1,7 м. від 1600 грн
Реставрація ванни розміром 1,5 м. від 1700 грн
Реставрація ванни розміром 1,7 м. від 1800 грн
Реставрація душових піддонів і акрилових ванн Договірна

* - Ціна актуальна на 01.02.2018. Ціну уточнюйте по телефону.

+38 (073) 000-92-21, +38 095-41-67-444Телефонуйте зараз!

Акрил PlastAll – це матеріал, який дозволяє робити різні види реставрації за доступною ціною. Навіть якщо ви замовите поверхню білосніжного кольору, вона залишиться такою і через кілька років.
Не ведіться на дешеві пропозиції шахраїв, які можуть запропонувати вам німецький акрил, якого, доречі, не існує. Або, ще гірше, запропонувати вам матеріал на основі шкідливих для життя і здоров’я розчинників.

Як реставрувати ванну акрилом?

Ми особисто замовляємо оптові партіїї акрилу PlastAll, що і дозволяє нам бути постачальником найдоступніших по Україні послуг з реставрації. Так, акрилом PlastAll коштуватиме від 1000 грн. Ви можете купити матеріал та виконати реставрацію ванни своїми руками та отримати чистеньку глянцеву ванну з ідеальною поверхньою! Погодьтеся, що для орендованої кваритири або гуртожитку – це ідеальний варіант, що на кілька років позбавить вас поганого настрою у ванні.

А всього лише від 1600 гривень буде коштувати вам наливна ванна Луцьк – це повне перевтілення вашої ванни. Якщо ви не хочете самостійно виконувати ремонт своєї ванни, звертайтесь до нас. Так, ви правильно зрозуміли, з найстаріщої і найстрашнішої ванни акрил PlastAll та наші фахівці зроблять ванну з новою акриловою поверхньою!

Реставрація ванн Луцьк фото. Успіх – це результат багаторічної праці. І кожне нове замовлення вказує на те, що усі попередні ми зробили на відмінно.

Який спосіб реставрації ванни краще?

Наливна ванна Луцьк. Хочеться новенької ванни, а коштів не вистачає на купівлю? Наливна ванна акрилом дозволяє не перевантажуючи ваш гаманець витратами на 10-12 років забути про усі недоліки внутрішньої поверхні ванни! ЇЇ глянцева гладенька поверхня не нагадає вам про шорхуватості та недоліки покриття. Наливна ванна Луцьк доводить, що купівля нової ванни – це недоцільні витрати. Можна отримати акрилову ванну найвищого класу не переплативши ані гривні.

Зверніться до нас сьогодні і вже завтра наш майстер розпочне роботу по перевтіленню вашої ванни. Ми працюємо, щоб ви з насолодою приймали ванну.
Замовити реставрацію ванн в
  • Луцьку
  • Ковелі
  • Нововолинську
  • Володимирі-Волинському
  • Горохові
Замовлення оформляйте по телефону або на сайті https://bathtime.com.ua.

+38 (073) 000-92-21, +38 095-41-67-444Телефонуйте зараз!

>

Реставрация ванн

Реставрируем ванны в Киеве, Борисполе, Ирпене, Белой Церкви, Броварах, Фастове, Вышгороде и других городах области.
Также делаем эмалировку старых эмалевых ванн и устанавливаем акриловые вкладыши.

Акрил для ванн

Продаем оптом и в розницу по всей Украине материалы для реставрации ванн фирмы Пластол, Стакрил, ЭкоВанна.
Приглашаем к сотрудничеству мастеров, продавцов и менеджеров из любой области.

Связаться с нами

Восстановление эмали старых ванн и продажа жидкого акрила. Цена оптовая и розничная, отзывы о нас положительные.