Блог

Реставрація ванн у Тернополі

З часом, як би ми не піклувалися про нашу ванну, вона не тільки втрачає свій блиск, а іноді доводить до відчаю – потьоками від вапна, плямками іржі. І чим більше ми намагаємося позбутися цього жаху, тим шорсткішим стає її покриття. Сталь, чавун, акрил – жоден матеріал не витримує впливу корозійних миючих засобів, неякісної води та часу.

На думку приходять «входини» у ванну кімнату після ремонту багато років тому, коли все сяяло. Але в наш час реставрація ванн у Тернополі стала справжньою знахідкою для тих, хто давно бажає оновити сантехніку. Кілька років тому на ринку України з`явився якісний акрил високого класу PlastAll, який, завдяки нам, тепер став доступним кожному українському споживачу.

Акрил PlastAll – являється унікальним продуктом відомого європейського бренду СтройАкрил потужності якого знаходяться в Украине. PlastAll – відповідає найвищим вимогам щодо безпеки для людини, але при цьому він може роками зберігати свій колір і залишатися міцним матеріалом, який здатен амортизувати удари.

Де купити набір акрилу?

Завдяки тому, що ми купуємо матеріал тільки оптовими партіями, прямо у виробника в Украіне, наша ціна на оригінальний європейський PlastAll найнижча на Україні! Так, Емалювання ванни своїми руками (так зване - економне, для тих, хто хоче просто оновити сантехніку на порівняно не довгий термін – кілька років, наприклад, проживаючи на орендованій квартирі), яке ми робимо рідким акрилом PlastAll, коштуватиме всього від 900 гривень.

Наш майстер власноруч підготує поверхню до емалювання та в найкоротший термін виконає реставрування.
Набагато більш якісна послуга - наливна ванна с акрилу PlastAll у Тернополі обійдеться Вам від 1500 гривень.

Увага!
Не довіряйте цю роботу шахраям, які запевняють Вас, що їх акрил кращий, з Німеччини, хоч і дешевший. Акрилу з Німеччини просто не існує! Скоріш за все, Вам «впарюють» дешевий акрил, на основі шкідливих для життя людини розчинників, випари яких розчарують Вас своїм їдким запахом, вже при першому прийомі ванни, і будуть випаровуватися роками!
Вже багато років наші фахівці стараються для Вас – і більше ніж 3000 відреставрованих ванн та задоволених відгуків замовників, тому підтвердження! Тільки перейдіть за посиланням відновлення ванн і погляньте, якою гарною може бути Ваша ванна через 3 години праці!

* - Ціна актуальна на 01.03.2018. Ціну уточнюйте при замовленні

Матеріал Ціна
Plastall Classic (полімеризація 36 годин) від 1250 грн
Plastall М (полімеризація 36 годин) від 1000 грн
Plastall Super (полімеризація 16 годин) від 1150 грн
Plastall 24 (полімеризація 24 години) від 1100 грн

+38 (099) 18-60-742, +38 (067) 101-83-36Замовити рідкий акрил!

Відновлення ванн у домашніх умовах

Наливна ванна у Тернополі з акрилу PlastAll - послуга для тих, хто завжди обирає для себе найкраще.
Наливна акрилова ванна PlastAll – це той вибір, на який чекає вся Ваша родина. Не підводячись з дивану, без купівлі нової дорогучої (але не факт, що якісної) сантехніки, без демонтажу та зайвих клопотів, Ви отримаєте нову окрасу свого інтер`єру - в якій свою стару ванну просто не впізнаєте.

Наливна ванна дозволяє не тільки повністю відновити стан внутрішньої поверхні, але й змінити її колір. На який? Обирайте, який Ваша фантазія забажає! Нове акрилове покриття буде тішити Вас своїм бездоганним виглядом багато-багато років, із яких на перші 5 ми надаємо гарантію!

Ми працюємо по всій Тернопільскій області:

  • Урмань.
  • Конюхи.
  • Бишки.
  • Бережани.
  • Почаїв.
  • Каменки.

Термін експлуатації завжди перевищує 12-15 років! І при будь-яких розмірах Вашої старої сантехніки, її реставрація за методом наливної ванни завжди коштує набагато дешевше, ніж купівля нової такого ж розміру. Треба також додати, що при всіх своїх позитивних характеристиках, наливна ванна у Тернополі з акрилу PlastAll непримхлива у догляді. Бо, чим вище клас матеріалу, тим легше за ним доглядати.

Інформація!
Якщо Ви вирішили замовити послугу, або у Вас залишилися запитання, просто перейдіть на наш сайт remontuk.com. Ваша ванна може стати новою на довгі роки! З нами це можливо!

* - Ціна актуальна на 01.03.2018. Ціну уточнюйте при замовленні.

Послуга Ціна
Реставрація ванни разміром 1,7 м. від 1600 грн
Реставрація ванни разміром 1,5 м. від 1700 грн
Реставрація ванни разміром 1,7 м. від 1800 грн
Реставрація душових піддонів і акрилових ванн Договірна

+38 (099) 18-60-742, +38 (067) 101-83-36Замовити послугу!

Чим мити ванну в домашніх умовах?

Акрилові покриття, як і акрилові вироби останнім часом стали дуже популярні.
Недивлячись на це більшість домогосподарок не вміють доглядати за акриловими поверхнями.
Це приводить до того, що покриття швидко псується. Покривається ржою, сіріє, стає шершавим. Повернути блиск та білосніжність - неможливо, але як уникнути руйнівних процесів?

Критерії вибору миючого засобу:

  • Не містить хлору.
  • Не містить концентровану кислоту.
  • Кремоподібна консистенція.
Інформація!
Дуже важко знайти недорогий та одночас дбайливи якісний засіб для миття акрилової ванни.
На початку, я раджу звернути увагу на компанію "Свод Еффект". Довгі роки співпраці подарували нам багато задоволених клієнтів.

Послідовність дій під час миття ванни:

  1. Гелеподібні та кремоподібні засоби наносити м`якою губкою.
  2. Залишити на 10-15 хвилин.
  3. Змити теплою водою.
  4. Висушити чистим рушником.
Порада!
Окрім засобів можно використовувати соду, пральний та гірчичний порошок. Але стійкі плями не видаляються.
Делікатні професійні засоби для миття ванної кімнати "Свод Еффект" попереджують утворення вапняного налету та швидкого забруднення поверхонь.
Товар Ціна
Засіб для догляду за душ. кабіною від 50 грн
Універсальний засіб для ванної кімнати від 60 грн
Засіб для догляду за акриловою ванною від 50 грн
Засіб для догляду за хромованою поверхньою від 60 грн

Средство по уходу за ванной

Відгуки про реставрацію ванн

Пройшло багато часу з того моменту, коли я замовляла емалювання ванни. Фарба обсипалася. Іржа та шорсткість псували настрій. Замовила послугу "Наливна ванна". Хоча послуга не з дешевих, доречі, це єдиний мінус, та я маю гарантію на 5 років. Тож сподіваюсь, цей час простоїть.
Тернопіль, квартал Дружби, вул. Миру, 2А.

Я купив матеріал та відреставрував ванну самостійно.
Трошки є патьоки, але якщо не прдивлятися, то не видно. Під час заливки хвилювався, що не вистачить матеріалу. Через деякий час акрил самостійно вкрив усю поверхню. Дружи задоволена і мені добре.
Тернопіль, квартал Східний, бул. Данила Галицького, 18.

Я відновлював чавунну ванну рідким Стакрілом.
Відколів, тріщин, дір не було. Лише дно, після тривалого використання, стало шорстким і стало вбирати бруд. Змішувач та сифон я міняв 10 років тому. Купив нову обвязку та встановив новий кран. Над ванною встановлен бойлер, який протікав. Довелось його спустошити та вимкнути. Більшого всього часу зайняла підготовка. Все останнє зробив швидко та без проблем. Дякую майстру за консультацію.
Тернопіль, Оболоня, вул. Білогірська.

В мене чавуна ванна зеленого кольору. Після ремонту ванної кімнати стара ванна вибивалася з інтерьеру.
Прийняв рішення змінити ії покриття на білий колір. Обрав Пластол, викликав майстра, який зробив все швидко та акуратно. Видав мені гарантію та рекомендації щодо миття акрилової поверхні. Ванна наче нова.
Тернопіль, вул. Павла Чубинського, 4.

Ремонт ванної кімнати зараз робити дорого, та й стара плитка покладена на совість, тому я вирішив відреставрувати ванну самостійно.
Для початку довелося замінити всю каналізацію, тому що знімаючи стару обв'язку я помітив, що чавунний лежак довго не проживе. Після заміни каналізації я зробив так, як показано на відео. Знежирив, висушив і зашпатлював сколи. Після ретельного сушіння приступив до заливання. Після висихання через 2 доби, я встановив новий сифон і змішувач.
Тернопіль, квартал Промисловий, вул. Текстильна.

Средство по уходу за ванной

Средство по уходу за ванной

Средство по уходу за ванной

Реставрация ванн

Реставрируем ванны в Киеве, Борисполе, Ирпене, Белой Церкви, Броварах, Фастове, Вышгороде и других городах области.
Также делаем эмалировку старых эмалевых ванн и устанавливаем акриловые вкладыши.

Акрил для ванн

Продаем оптом и в розницу по всей Украине материалы для реставрации ванн фирмы Пластол, Стакрил, ЭкоВанна.
Приглашаем к сотрудничеству мастеров, продавцов и менеджеров из любой области.

Связаться с нами

Восстановление эмали старых ванн и продажа жидкого акрила. Цена оптовая и розничная, отзывы о нас положительные.